Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Bonnie, toppenhallÄa" by Bengt Linder # Book PDF Kindle ePub Free

Bonnie, toppenhallÄa

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Bonnie, toppenhallĂ„a
  • Author : Bengt Linder
  • Release Date : January 14, 2018
  • Genre: Fiction,Books,Young Adult,
  • Pages : * pages
  • Size : 865 KB

Description

Lite försnack i all vÀnskaplighet alltsÄ oss goda vÀnner och trogna grannar emellan.



Bonnie, Àrtan-pÀrtan-bruden, har upplevt sitt tredje helballa Àventyr och det Àr ju en annans solklara plikt att berÀtta om det. Annars vore man ju insnöad och helcorny. För jag menar, det vore ju inte rÀtt att tiga om Bonnies bravader och gÄ och tugga om dom för sej sjÀlv stup i ett. NÀ, det Bonnie hittar pÄ och rÄkar ut för det mÄste man sprida ut till alla glada och festliga brudar som gillar Bonnie, bruden som strÀngt taget gör vad som faller henne in. Det Àr som hon sÀjer: "Man ska inte bara sniffa pÄ livet, man ska suga i sej det med full rulle."

Bonnie ber om sin glada morsning och det gör Àven hennes skrivarkompis Bengan Linder.

PS. Flukta in omslaget, va! Festligt va! Vilken Àrtan-pÀrtan krinolin man har! Sista skriket i TV-huset! Enligt min Äsikt alltsÄ, Fast man kunde ju ha Äkt bekvÀmare! Hej!

B. Wahlströms rödgröna ryggar har fyllt svenska barns bokhyllor sedan början av 1900-talet. Böckerna Àr dokument av sin tid och bör lÀsas som sÄdana. Vi har valt att inte omarbeta texterna och förlaget stÄr inte bakom eventuella Äsikter och uttryck som kan upplevas som stötande, dÄ vi ser detta som ett digitalt tillgÀngliggörande av historiskt material.


Download Books "Bonnie, toppenhallÄa" PDF ePub Kindle