Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Absolute Beginners" by SJ Hooks # Book PDF Kindle ePub Free

Absolute Beginners

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Absolute Beginners
  • Author : SJ Hooks
  • Release Date : January 13, 2016
  • Genre: Fiction & Literature,Books,Romance,Historical,Erotica,
  • Pages : * pages
  • Size : 1182 KB

Description

SJ Hooks er Danmarks svar pÄ E L James. Hun er fÞdt i Danmark, men udgiver sine bÞger pÄ engelsk og har mere end 2 millioner lÊsere pÄ verdensplan.

Professor Stephen Worthington lever et velordnet liv. Han underviser tirsdag og torsdag, spiser med sine forÊldre i weekenden og trÊner med sin stedbror et par gange om ugen. Og hver aften gÄr han tidligt i seng, alene.

Der er kun Ă©n ting, der forstyrrer hans regelrette liv: Julia Wilde. Han har aldrig fĂžr haft en sĂ„ irriterende studerende. Hun er grov, svarer igen og er utrolig ĂžretĂŠveindbydende – og det tĂžj hun gĂ„r i, er helt igennem upassende. Stephen kan ikke vente til semestret er overstĂ„et, sĂ„ han ikke lĂŠngere behĂžver at se pĂ„ hende.

Lige indtil den dag Stephen pludselig befinder sig i hendes lejlighed og rollerne er byttet om. Nu er det hans tur til at blive undervist – i sengen. FĂžr var Stephen egentlig tilfreds med sit rutineprĂŠgede liv, men efter hans hemmelig stĂŠvnemĂžde med Julia, fĂžler han sig underligt utilpas. MĂ„ske er han ved at blive syg. Eller ogsĂ„ er det lige prĂŠcis det, den stĂžvede professor har brug for at leve livet.

Absolute Beginners er fĂžrste bind i den populĂŠre Absolute-serie.


Ebook Download "Absolute Beginners" PDF ePub Kindle